Slimme woonkamer

De toepassingen van automatisering in de woonkamer zijn eindeloos. De meeste tijd brengt u toch daar door. Meer gemak, een mooi design en gewoon een coole gadget. Alles te bedienen vanaf de bank!

woonkamer slimme huis

U begint de dag, wordt wakker en doet met 1 druk op de knop de gordijnen in de woonkamer open. Vervolgens gaat automatisch uw favoriete ochtendmuziek aan. Als het nog wat schemerig is, ook de verlichting op een vooraf ingestelde stand. Is het winter? De verwarming gaat aan.

Door het instellen van deze ‘ochtendscène’ kan dit allemaal met 1 druk op de knop. Alle apparatuur is onzichtbaar met elkaar verbonden, waardoor het leven een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. U kunt rustig gaan ontbijten en de krant lezen.

Nog veel meer ervaringen zijn mogelijk. U kunt de woonkamer natuurlijk ook tegelijkertijd bedienen met de keuken of gang. Gaat het licht in de keuken aan omdat u gaat koken, wordt er vanzelf een andere sfeer neergezet in de woonkamer. Verlichting veranderd, de televisie gaat uit en zakt weg in de kast. Een muziekje klinkt uit de boxen in zowel de keuken als de woonkamer.

Woonkamer

Producten voor in de woonkamer

MULTIFUNCTIONELE AFSTANDSBEDIENING

Opstaan zodra u een lamp wilt aandoen of de zonwering naar beneden wilt doen is nu verleden tijd. Met de handige draadloze handzender kunt u van elke plek in huis de apparatuur bedienen. Alle functies of scenes zijn eenvoudig met één druk op de knop op te roepen.

Combineren, schakelen en scènes

De handzender is te combineren met de wandzender. Deze twee communiceren uitstekend met elkaar. De instellingen van de wandzender zijn met de keuzetoetsen eenvoudig te bedienen.

Schakelen, dimmen, jaloezie bewegen of scènes oproepen: met de elegante zender heeft u alles in eigen hand, waar u ook bent.

MULTIFUNCTIONELE AFSTANDSBEDIENING

MULTIFUNCTIONELE AFSTANDSBEDIENING

SLIMME THERMOSTAAT VOOR AFZONDERLIJKE RUIMTES

Verwarming is onmisbaar in elke woning. Maar altijd moet u er aan denken om deze ’s nachts of als u weggaat uitzet. En niet in elke ruimte hoeft het even warm te zijn. De KNX-ruimtetemperatuur biedt talrijke mogelijkheden voor het regelen van de temperatuur. En u bespaart hiermee nog energie ook.

Besparen maar toch comfortabel

De KNX-ruimtetemperatuurregelaar is geschikt voor het verwarmen of koelen van ventilatorconvectoren of conventionele systemen. Dit maakt een volledige beheersing van het binnenklimaat mogelijk. Zo kunt u de temperatuur precies aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Zelfs zeer grote ruimtes zich snel op temperatuur brengen.

Verwarming naar behoefte is een van de grootste energiebesparing. 1 graad minder bespaart al 6 procent energie. Kunt u nagaan wat de besparing op een dag al kan zijn. Met de KNX-ruimtetemperatuurregelaar is dit eenvoudig te regelen.

SLIMME THERMOSTAAT

SLIMME THERMOSTAAT