Slimme werkkamer

Werkkammer slimme huis

Hop hop, aan het werk!

Even de focus verleggen, dus overal het licht, de apparatuur en de muziek uit.

De gordijnen sluiten automatisch in de werkkamer. Het is natuurlijk niet prettig dat ‘t laagstaande zonnetje precies op uw beeldscherm schijnt.

Aan het bureau kunt u handig de stekker van uw laptop in het stopcontact doen en daarnaast zit ook nog eens een handig access-point. WLAN op de plaats die voor u handig is. Op meerdere plaatsen in het huis kunnen deze acces-points geplaatst worden.

Een speciale aansluiting voor het opladen voor uw mobiele telefoon, zonder het snoer die u eerst moet zoeken. Handig.

Met het besturingssysteem aan de muur, kunt u alle wensen bijstellen. Meer licht, gordijnen stukje open? Geen probleem, alles is mogelijk.

 

De bel gaat, maar u bent net telefonisch in een zakelijke bespreking. Op het bedieningspaneel kunt u handig zien wie er voor de deur staat. Dan kunt u altijd nog bepalen of u open doet.

werkkamer smarthome

Producten voor in de werkkamer

GEAVANCEERD BEDIENINGSPANEEL

De Busch-PriOn® is een systeem waarmee u in een keer uw hele huis kunt bedienen, zoals de verlichting, timers, zonwering en verwarming en het instellen van scenes zoals thuiskomen, naar bed en het verlaten van het huis. Alle apparatuur springt dan op de vooraf ingestelde instelling.

Overzichtelijk en begrijpelijk

Alle informatie geeft de Busch-PriOn® overzichtelijk weer in tekst en/of in iconen. Zo is de besturing voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk. Het systeem is aanpasbaar op elke wens. Er kan slechts een ruimte op de Busch-PriOn® worden aangesloten maar ook het hele huis kan aan elkaar verbonden worden.

Via de menusturing of de draaiknop kunnen afzonderlijke lampen worden aangezet en gedimd. Ook de jaloezieen reageren op deze draaiknop of op basis van de ingebouwde timer.

GEAVANCEERD BEDIENINGSPANEEL

GEAVANCEERD BEDIENINGSPANEEL

SLIMME BEWEGINGSMELDER

De bewegingsmelder is de ideale besturing voor verlichting en verwarming en airconditioning. Bruikbaar in gang, woonkamer, slaapkamer en badkamer. De kleinste beweging wordt gedetecteerd en het licht gaat aan. Veilig en comfortabel als u bijvoorbeeld ’s nachts uw bed uit gaat.

Licht en verwarming wanneer nodig

De bewegingsmelder zorgt ervoor dat alleen het licht brandt en de verwarming aan is op het moment dat het nodig is. Zo bespaart u een hoop energie. Het kleine bolletje in het plafond is bijna niet zichtbaar en in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar.

De bewegingsmelder biedt naast comfort ook een veilige woonomgeving. Ze verjagen inbrekers, het licht wordt ook ingeschakeld als u op vakantie bent. Het juiste model is woningafhankelijk. Dit hangt af van de hoogte van het plafond en de grootte van de ruimte. Maar ook voor u is er een optimale oplossing.