USB stopcontact

2 tot 4 minuten lezen

USB stopcontact

USB stopcontact

Veel van onze moderne apparaten hebben een USB uitgang. Wilt u uw telefoon, tablet, MP3-speler, fotocamera en andere apparaten eenvoudig direct kunnen opladen via het stopcontact? Kies dan voor de installatie van USB stopcontacten. Op deze manier heeft u nooit meer last van een gebrek aan stopcontacten en oplaadpunten voor al uw apparaten. Een logische en makkelijke keuze om uw dagelijks gemak te verhogen.

Comfortabel meerdere apparaten tegelijkertijd opladen met een USB stopcontact

In ieder huishouden zijn tegenwoordig vaak meerdere telefoons en tablets te vinden. Deze apparaten worden opgeladen met behulp van een USB uitgang. Een USB stopcontact in de muur vormt daarom een uitkomst om al deze apparaten op een gemakkelijke manier op te laden.

Uw Duurzame Installateur informeert u graag over het gebruik en de mogelijkheden voor de installatie van een USB stopcontact in uw huis of werkplek.

Er zijn meerdere soorten USB stopcontact modellen op de markt. Zo zijn er stopcontacten met bijvoorbeeld drie USB uitgangen. Ook kunt u kiezen voor een stopcontact met een normale aansluiting en één of meerdere USB aansluitingen. Op die manier kunt u gemakkelijk meerdere apparaten tegelijkertijd opladen door middel van één enkel stopcontact. Geen geruzie meer over wie het eerst zijn of haar telefoon mag opladen! Samen met Uw Duurzame Installateur kunt u bekijken welke USB stopcontact het beste aansluit bij uw wensen.

Bovendien kunt u naast het opladen van uw apparaten ook tegelijkertijd uw andere elektrische apparaten gebruiken. Uw stopcontact krijgt een multifunctionele toepassing. Dit kan op plekken waar u vaak meerdere apparaten tegelijkertijd in gebruik heeft, zoals in de keuken of bij uw werkplek, een uitkomst bieden. Met een USB stopcontact in huis laadt u uw apparaten bovendien op een vaste plek op. Hierdoor hoeft u niet steeds op zoek naar uw oplaadkabels.

Een snelle en zuinige manier van opladen

Een USB stopcontact biedt u naast extra gemak, ook andere voordelen. Het opladen van uw apparaat gaat namelijk sneller als u het apparaat direct via een USB stopcontact oplaadt dan wanneer u de originele oplader gebruikt. Waarschijnlijk is het opladen van telefoon en tablets ook bij u dagelijks aan de orde. Een USB stopcontact is een efficiënte manier om aanzienlijk stroom en hoge energiekosten te besparen. Goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Uw Duurzame Installateur helpt u graag

Bij Uw Duurzame Installateur bent u verzekerd van de aanschaf van alleen zeer veilige en energiezuinige producten. Zorg dus dat u meegaat met de moderne tijd en kies voor een USB stopcontact. Wilt u graag meer informatie over het gebruik of de installatie van een USB stopcontact? Neem dan voor een vrijblijvend advies contact op met Uw Duurzame Installateur! De installateurs staan graag klaar om u te informeren over duurzamere alternatieven voor de stroomvoorziening in uw huis, die bovendien uw woon- en werkgemak vergroten.

Blog

Bedieningspaneel KNXLees blog
  • Bedieningspaneel KNX
  • 1 tot 2 minuten lezen
Intercom en deurcommunicatieLees blog
  • Intercom en deurcommunicatie
  • 1 tot 2 minuten lezen
GordijnenLees blog
  • Gordijnen
  • 1 tot 2 minuten lezen