Domotica toilet

Ook in het kleinste kamertje van het huis zijn tal van mooie oplossingen en gadgets mogelijk. Hoe fijn is het als het leven u daar ook nog eens makkelijker wordt gemaakt.

Toilet slimme huis

Beweging

Laten we beginnen met de bewegingsmelder. Een must-have voor in het toilet. Niet alleen regelt het de verlichting zodra er beweging wordt gedetecteerd. Maar het scheelt ook energie. U kent het misschien wel, uw kinderen gaan naar de WC, maar vergeten toch weer het licht uit te doen. Nu gaat het vanzelf na een ingestelde tijd als er geen beweging meer is.

Muziek

Komt u voor een grote boodschap? Zet dan met de app een lekker ontspannend muziekje op. Uw favoriete radioprogramma verder luisteren, ook dit kan. Integreer het systeem in het hele huis en luister, ondanks de onderbreking, rustig verder.

Badkamer slimme huis

Producten voor in het toilet

ALARMSYSTEEM VOOR TOILET

De Busch-Infoline® is een oproepsysteem voor mindervalidentoiletten. Maar ook geschikt voor bij u thuis. Via de Busch-Infoline® kan er hulp in worden geschakeld. Zo kan het systeem alarmeren naar de thuiszorg, kinderen of zelfs naar de buren.

Hulp onderweg

Door de noodoproeptoets in te drukken, wordt de alarmmelding in werking gezet. De in de noodoproeptoets geïntegreerde led (geruststellingslampje) maakt duidelijk dat de noodoproep is gegeven en dat hulp onderweg is.

De oproepinstallatie kan eenvoudig worden gekoppeld naar signalering op afstand. Het product is verkrijgbaar in verschillende varianten, geschikt voor elke situatie.

BENADERINGSSCHAKELAAR

De benaderingsschakelaar is de ideale verlichtingssturing. Gebaren zijn genoeg. Door de infraroodtechniek is het daadwerkelijk schakelen van de lichtknop niet meer nodig. Maar in de buurt komen is genoeg. Hygienisch en comfortabel.

Handen vol? Geen probleem.

Geen aanraking is meer nodig. De sensor herkent de beweging van de hand. Het licht wordt ingeschakeld. Vijf centimeter is voldoende om de sensor te activeren. Dankzij de herkenning is een actieve infraroodtechniek mogelijk.

 

Niet alleen is de benaderingsschakelaar hygiënisch maar de schakelaar zorgt ook voor meer comfort. Met de handen vol hoeft u alleen maar in de buurt te komen van de schakelaar en het licht gaat aan.

Benaderingsschakelaar

Benaderingsschakelaar