Sonos

2 tot 4 minuten lezen

Sonos

Sonos

De draadloze sound-experience in je huis tuin en kantoor. Je playlist via je telefoon in de keuken afspelen terwijl je dochter haar eigen muziek op haar kamer speelt? Zonder kabels? Stekker in het stopcontact en je hebt volwaardige muziek waar je wil.

In iedere ruimte, aan ieder apparaat

Voor iedere kamer in je huis heeft Sonos de oplossing. Voor de kleine ruimtes de charmante Sonos One, voor de woonkamer de Play:5, in je plafond de inbouwspeakers en onder je tv de Playbar of Playbase die je kunt aansluiten om alleen muziek af te spelen via je favoriete stream service of te koppelen aan je televisie.

Bediening is super makkelijk

Selecteer je muziek met je telefoon. Met de Sonos-app of Spotify app  bedien je de Sonos-speakers eenvoudig. Vanaf deze zomer kun je zelfs ook gewoon vertellen wat je wil horen. Dan is Sonos volledig compatible met Google Assistent. Dit zit al ingebouwd en is dus geen extra toepassing voor nodig.

Installatie en Trueplay

Installatie van Sonos is reuze eenvoudig, binnen een paar minuten kan je al naar je favoriete muziek luisteren. Met de Trueplay technologie kan je je speakers aanpassen aan de unieke akoestiek van elke kamer in het huis. De app tast de ruimte af en zorgt op die manier voor het beste geluid wat past in die kamer.  

Groeperen van boxen

Je kunt de Sonos-app gebruiken om twee of meer speakers te groeperen, zodat ze dezelfde muziek tegelijkertijd afspelen. Dus overal dezelfde muziek. Natuurlijk is het fijn dat als je in de woonkamer bent de speakers dezelfde muziek spelen. Met Sonos kun je dus ook in de tuin bij de BBQ dezelfde muziek luisteren als in huis.

Gegroepeerde speakers delen dezelfde wachtrij en spelen synchroon muziek af totdat de speakers met de Sonos-app uit de groep worden verwijderd. Als twee of meer kamers zijn gegroepeerd wordt het volume van alle speakers in die groep automatisch aangepast. Als je zoon de muziek te hard heeft staan kun je deze met je eigen app gewoon wat zachter zetten. Met de Party-modus kun je alle kamers in je huis in één keer groeperen, dus je hele huis voorzien van dezelfde muziek. Ook kan je al je speakers het geluid van de televisie laten afspelen.

Zakelijk

Voor zakelijk gebruik zijn er speciale inbouwspeakers van Sonos. Zowel speakers voor in de muren en in de plafonds. Een slim netwerk van draadloze speakers dat elke kamer voorziet van sensationeel geluid.

De In-Wall-speakers in te bouwen in bijvoorbeeld een muur bij de televisie. Erg geschikt voor homecinema. Sonos levert ze met een speakergrill die kan worden overschilderd in de kleur van de muur.

Dan zijn er ook de In-Ceiling-speakers. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze voor inbouw in het plafond. Sonos belooft een ruimtelijk geluid en er kan gekozen worden tussen een ronde of vierkante speakergrill die in dezelfde kleur als het plafond zijn te verven.

Eén Sonos Amp kan tot drie Sonos Architectural by Sonance-speakersets versterken, omdat deze speakers zijn geoptimaliseerd voor de Amp.

Blog

Draadloze intercom mogelijkhedenLees blog
  • Draadloze intercom mogelijkheden
  • 1 tot 2 minuten lezen