Slimme slaapkamer

De slaapkamer, de plek waar u echt tot rust komt en comfort een grote rol speelt. U bent moe na een lange dag. Het liefst wilt u dat alles dan vanzelf gaat. En dat kan nog ook!

slaapkamer smarthome

Op naar bed; u zet vanaf de woonkamer alvast de verlichting in de slaapkamer aan. En doet hiermee meteen het licht en de apparatuur in de woonkamer uit, ook kan meteen de voordeur op slot. Makkelijk en geen rondje meer door het huis.

Maar ja, u wilt eigenlijk nog het laatste kwartier van die spannende film afkijken. Geen probleem, u zet de televisie in de slaapkamer aan en deze gaat automatisch naar de zender waar u in de woonkamer naar keek.

 

Producten voor in de slaapkamer

BENADERINGSSCHAKELAAR

De benaderingsschakelaar is de ideale verlichtingssturing. Gebaren zijn genoeg. Door de infraroodtechniek is het daadwerkelijk schakelen van de lichtknop niet meer nodig. Maar in de buurt komen is genoeg. Hygienisch en comfortabel.

Handen vol? Geen probleem.

Geen aanraking is meer nodig. De sensor herkent de beweging van de hand. Het licht wordt ingeschakeld. Vijf centimeter is voldoende om de sensor te activeren. Dankzij de herkenning is een actieve infraroodtechniek mogelijk.

Niet alleen is de benaderingsschakelaar hygiënisch maar de schakelaar zorgt ook voor meer comfort. Met de handen vol hoeft u alleen maar in de buurt te komen van de schakelaar en het licht gaat aan.

Benaderingsschakelaar

Benaderingsschakelaar

LED-DIMMER

Verlichting is comfortabel en sfeervol. Met de LED-draaidimmer kunt u de verlichting individueel aanpassen. U drukt de dimmer in en dan gaat het licht aan. Naar wens kunt u het licht feller of minder fel laten schijnen.

Met memory-functie

De draaiknop van de klassieke draaidimmer kan ook verlicht worden en is daarmee de ideale wegwijzer in donkere ruimtes. Nooit meer op zoek naar het lichtknopje. Het systeem werkt stapsgewijs zodat u altijd het licht naar wens kan instellen.

De dimmer bevat een memory-functie. Het systeem onthoudt de laatste instelling. U kunt daarmee steeds kiezen voor de laatst ingestelde sterkte, minimale sterkte of maximale sterkte. LED-verlichting is de toekomst. Deze LED-dimmer is hiervoor uitermate geschikt.

LED-DIMMER

LED-DIMMER