Slimme keuken

De keuken, het hart van bijna elk huis. Vol met elektrotechnische apparatuur en aansluitingen. Een mooie plek voor innovatieve en comfortabele oplossingen.

keuken smarthome

Eigenlijk begint elke dag in de keuken, ontbijt maken, kopje koffie. Even wakker worden en voorbereiden op de dag. Op de ingebouwde tablet in het keukenblok even de eerste headlines doornemen.

Handig, het koffiezetapparaat heeft u al aangezet vanaf de slaapkamer. Dus de koffie is gezet. Voor de liefhebbers alleen nog een klontje suiker toevoegen!

We weten allemaal dat de smartphones van tegenwoordig nog geen halve dag meegaan. Nog even opladen voor het weggaan. Maar ja, waar was die oplader ook alweer. Geen nood, gewoon ingebouwd in het keukenblok. Geen snoer meer nodig.

Producten voor in de keuken

BEWEGINGSMELDER

De Busch-Wächter® is een bewegingsmelder voor de verlichting. Met een groot detectiebereik ideaal geschikt voor elke ruimte. Heeft u uw handen vol, geen probleem, het licht gaat altijd aan. En wordt gedimd als er geen beweging wordt gedetecteerd.

Aan en uit wanneer u wilt

Deze Busch-Wächter® heeft een groot detectiebereik en zal als u dit heeft ingesteld ook niet zomaar uitschakelen. Zodra er geen beweging meer in de ruimte is wordt het licht langzaam gedimd, zo komt u nooit in het donker te staan.

De uitschakeling of schemering kan ingesteld worden naar iedere wens tot 30 minuten. Genoeg tijd. Naast het comfort bespaart u ook nog energie doordat het licht nooit aanstaat als het niet nodig is.

 

SLIMME ZONWERING

De Busch-Jalousiecontrol® zorgt voor meer wooncomfort. De gordijnen, markiezen of zonwering wordt hiermee bestuurd. Dit kan worden ingesteld op tijd maar ook op temperatuur. Wordt het warm in de kamer? Gaat automatisch de verwarming uit en de zonwering neer.

Automatisch op tijd of temperatuur

De Busch-Jaloesiecontrol® kan de zonwering met de hand en tijdgestuurd worden geopend en gesloten. De tijden kunnen gevarieerd worden ingesteld per dag op het verlichte en eenvoudig programmeerbare display.

De Busch-Jaloesiecontrol beschikt over een vakantiefunctie die de zonwering opent en sluit op basis van toeval. Met behulp van de temperatuursenor kan het opwarmen van een ruimte worden voorkomen. Door de zonwering te sturen zodra de ingestelde temperatuur wordt overschreden.

SLIMME ZONWERING

SLIMME ZONWERING