Intercom en deurcommunicatie

1 tot 2 minuten lezen

Intercom en deurcommunicatie

Intercom en deurcommunicatie

U bent gastvrij, maar er is natuurlijk een grens. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar in uw tuin loopt of uw huis binnenkomt. En natuurlijk net als u even op zolder bezig bent of onderuitgezakt op de bank zit, ja hoor, de bel. Toch nieuwsgierig wie er voor de deur staat. Geen probleem, via het bedieningspaneel op de muur, uw tablet of smartphone kijkt u live wie er staat. Vervolgens kunt u met de bezoeker praten en eenvoudig de deur openen.

Veiligheid boven alles. U wilt natuurlijk weten wat er in en om uw huis gebeurd als u er niet bent. Het systeem maakt dan toch gewoon foto’s van iedereen die aangebeld heeft. Handig om te zien welke visite u heeft gemist, maar ook om te kijken of er geen ongure types om uw huis scharrelen. Ook ’s avonds worden er heldere foto’s gemaakt en de verlichting bij het hek of bij de deur is natuurlijk ook aangegaan of feller gaan schijnen.

Zelf wilt u natuurlijk wel makkelijk het huis in en uit. De toegang kunt u zo makkelijk maken als u zelf wilt. U kunt natuurlijk met een sleutel naar binnen, maar ook met een code, een pasje of zelfs met uw eigen vingerafdruk.

Stel, er komt wel een ongewenste bezoeker, dan kunt u in huis natuurlijk de paniekknop indrukken. Niet alleen het licht in het gehele huis gaat aan, maar ook gaat het alarm af. De verlichting buiten gaat op volle sterkte en de Busch-MasterLight® bij voordeur of aan het hek gaat rood/wit knipperen. De hulpdiensten kunnen snel zien waar ze moeten zijn.

Blog

Betaalbare domoticaLees blog
  • Betaalbare domotica
  • 2 tot 4 minuten lezen
DeuropenerLees blog
  • Deuropener
  • 1 tot 3 minuten lezen
Langer en veiliger thuis wonen met behulp van domoticaLees blog
  • Langer en veiliger thuis wonen met behulp van domotica
  • 2 tot 4 minuten lezen