Gordijnen

1 tot 2 minuten lezen

Gordijnen

Gordijnen

Handig, op afstand bedienbare gordijnen of rolluiken! Niet meer opstaan uit de luie stoel en met 1 druk op de knop te combineren met het aanzetten van de verlichting.

Handig, veilig en energiebesparend door koppeling met de thermostaat.

Lekker vanuit bed alle gordijnen en jaloezieën in huis open of altijd op een vaste tijd, zodat u lekker kunt wakker worden met het daglicht wat naar binnen schijnt. Een heerlijke luxe.

Weersafhankelijk

Gaat de zon fel schijnen, eindelijk! Maar niet handig als u in de werkkamer achter de computer zit. Ineens ziet u niks meer op het scherm. Door de regeling in het systeem gaan de jaloezieën (deels) automatisch naar beneden om het zonlicht en de warmte buiten te houden.

Door het plaatsen van een weerstation kunnen de rolluiken, buiten-jaloezieën en de zonwering automatisch reageren op weersverandering. Bij een toenemende wind gaan deze omhoog en worden vergrendeld. En bij verhoging van de temperatuur gaan de luiken automatisch dicht. Door de goede isolatie is het gebruik van energie een stuk efficiënter.

Veiligheid

Om de veiligheid in uw huis te verhogen kunt u bij het systeem ook glasbreukmelders plaatsen. Deze kunt u bijvoorbeeld bij een roede plaatsen. Deze melder geeft aan als er een trilling of breuk in de ruit is. U krijgt dan een seintje en kan snel eventuele hulpdiensten waarschuwen.

Ook een automatisch bestuurbare garagepoort is goed voor de veiligheid.

Handmatig

Wilt u het niet allemaal van tevoren instellen omdat u toch het laat afhangen van de dag? Dat kan natuurlijk ook. De gordijnen, jaloezieën en rolluiken zijn ook met een (tijd)schakelaar te besturen. Individueel, in groepen of alles tegelijk.

Blog

DeuropenerLees blog
  • Deuropener
  • 1 tot 3 minuten lezen
Levensloopbestendig wonenLees blog
  • Levensloopbestendig wonen
  • 1 tot 2 minuten lezen
Zelfstandig wonenLees blog
  • Zelfstandig wonen
  • 1 tot 3 minuten lezen