Veiligheid en domotica

Veilig wonen is eigenlijk hetzelfde als comfortabel wonen. Een huis moet veilig voelen maar ook veilig zijn. Dit kan versterkt worden met de juiste maatregelen voor het optimale veiligheidsgevoel. Domotica draagt bij aan veilig wonen. Met domotica is het hele huis altijd te monitoren en te besturen of je nu thuis bent of niet. Hiermee zorg je ervoor dat jezelf, je gezin en eigendommen veilig zijn. Hieronder geven we een aantal functies die zorgen voor extra veiligheid in huis.

Alle voordelen op een rij

Waarom kies je voor de Smart Home Specialist?
 • Altijd een Up-to-date systeem
 • Maximale beveiligd systeem
 • Altijd vrijblijvend advies op maat
 • Installateurs in heel Nederland
 • Smart Home kennis partner

Wat is er o.a mogelijk met veiligheid scenes?

Inbraak

Veiligheid is niet vanzelfsprekend. Je wilt niet afwachten maar juist handelen. Vooraf weten waar en wat de zwakke punten zijn en daarnaast snel kunnen anticiperen op mogelijke gevaren.

Stel je eens voor, vlak voor je wilt gaan slapen krijg je een melding op je telefoon. Het raam beneden staat nog open. Handig, even dicht doen. Je kan met een gerust hart naar bed. Midden in de nacht schrik je wakker van een geluid? Je druk op de paniekschakelaar. Alle lampen in huis springen direct aan. 

Storm

Er is niets zo veranderlijk als het weer. Of het vandaag gaat regenen, stormen of dat het gewoon een geweldige mooie dag wordt. Hoe ga je daar mee om en kan dat niet makkelijker?

Stel je eens voor, net voor je wegging scheen de zon nog maar het weer slaat om. Vlak voor het begint te regenen gaan je zonneschermen  dicht. Als de eerste regendruppels vallen sluiten je dakramen automatisch. Onweer is gevaarlijk voor veel apparaten maar door een speciale beveiliging heeft dit geen invloed op jouw woning.

Vakantie Modus

Met een gerust hart op vakantie, het is niet vanzelfsprekend. Ondanks een prima werkend alarmsysteem blijft het altijd een beetje knagen of het niet beter en veiliger kan.
Ongewenste bezoekers wil je natuurlijk in de eerste plaats afschrikken.

Stel je eens voor, je gaat op vakantie en je huis behoudt jullie dagelijkse routine. Rolluiken gaan open en dicht en op willekeurige tijden gaat de verlichting in huis en de tuin aan. Zelfs je tv gaat af en toe aan en weer uit. Net alsof je thuis bent. Iedere ongewenste bezoeker zal denken dat je thuis bent. Dat geeft een gerust gevoel.

Voorkom fouten!

Domotica schaf je niet dagelijks aan. Maar wist je dat veel installateurs deze oplossingen ook niet dagelijks of wekelijks installeren? Dit is één van de redenen dat er veel fouten worden gemaakt bij de aanleg van Smart home oplossingen.
In dit whitepaper vertellen we je alles over de fouten, problemen en uitdagingen die je tegen kunt komen, zodat jij ze niet meer hoeft te maken!

  De smarthome-oplossingen en dus ook de producten zijn in te delen in 3 thema’s; comfort, veiligheid en energiebesparing.
  Stuk voor stuk zijn de producten slim. Of je nou voor een bedrade of een draadloze oplossing kiest.
  De producten helpen jou het leven makkelijker te maken. De basis van een smarthome begint eigenlijk altijd bij de verlichting. Op het moment dat de verlichting slim is ingeregeld kan je de rest eenvoudig koppelen. En hoe fijn is het om vanaf de bank de verlichting aan te zetten, of als je weggaat met 1 druk op de knop alles uit zet?

  Ontwerp jouw Smart Home binnen 1 minuut!

  Ga naar de calculator en bereken je kosten