Wie houdt er nou niet van comfort. Steeds meer gadgets en mooie tools komen in ons leven om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Dit geldt natuurlijk ook voor de leefomgeving. Een goede sfeer, luxe, een behaaglijke temperatuur en het gevoel van veiligheid.

Met 1 druk op de knop alles veranderen of zelfs volautomatisch. Als dat geen comfort is? Wakker gemaakt worden door je woning? Het felle licht aan bij het schoonmaken, van gedimd warm licht bij het televisie kijken of bij de wekelijkse borrel met vrienden.

Bijna alles is mogelijk om jouw leven een stuk comfortabeler, makkelijk en luxer te maken zodat je zelfs meer tijd over houdt.

Alle voordelen op een rij

Waarom kies je voor de Smart Home Specialist?
 • Altijd een Up-to-date systeem
 • Maximale beveiligd systeem
 • Altijd vrijblijvend advies op maat
 • Installateurs in heel Nederland
 • Smart Home kennis partner

Wat is er o.a mogelijk met comfort scenes?

Scene Wakker worden

Op een natuurlijke manier wakker worden van de zon is veel beter voor je gezondheid. Je voelt jezelf meer uitgeslapen en je bent fitter bij het wakker worden. Het is mogelijk dat je ieder ochtend op zo’n manier wakker kan worden?

Stel je eens voor, het is vroeg in de ochtend. Je wordt heerlijk ontspannen wakker door de verlichting die langzaam aangaat alsof de zon opkomt. Je Sonos speaker start je favoriete playlist. Precies op het moment dat jij uit bed stapt gaan de gordijnen automatisch open. De geur van verse koffie komt je tegemoet als je de trap af loopt. Dit is wakker worden!

 

Scene Huis verlaten

Het gemak van de deur achter je dicht trekken en weten dat alles geregeld is. Staan de lampen niet onnodig aan? Gaat het regenen of schijnt de zon vandaag? Doe ik het zonnescherm open of moet hij dicht? Voor jou zijn dat geen vragen meer want je weet dat dat allemaal automatisch voor je wordt geregeld.


Stel je eens voor, je vertrekt uit huis. Op het moment dat je het huis verlaat gaat de verlichting volledig uit. Als je in de auto stapt gaan de deuren van de garage open. Net als je de straat uit bent gereden komt de zon op. Het zonnescherm sluit opent direct

 

Scene Thuis komen

Waarom doe je het nog zelf? Bijna alles kan geautomatiseerd worden op basis van je behoeftes. Hoe is de temperatuur in huis als je thuiskomt? Is het nu juiste tijd om de sprinklers aan te zetten of heeft het vandaag geregend? Veel dingen kan je zelf doen maar hoe makkelijk kan het zijn als het automatisch voor je wordt gedaan?
Stel je eens voor. Je komt uit je werk, als je je tuin in rijdt is het bijna donker. Het is nog steeds een beetje warm en de tuinsproeiers doen hun werk. De verlichting in de tuin staat al aan en als je je huis in loopt is het precies de juiste temperatuur, niet te warm en gelukkig niet te koud. Dit is thuiskomen.

Voorkom fouten!

Domotica schaf je niet dagelijks aan. Maar wist je dat veel installateurs deze oplossingen ook niet dagelijks of wekelijks installeren? Dit is één van de redenen dat er veel fouten worden gemaakt bij de aanleg van Smart home oplossingen.
In dit whitepaper vertellen we je alles over de fouten, problemen en uitdagingen die je tegen kunt komen, zodat jij ze niet meer hoeft te maken!

  De smarthome-oplossingen en dus ook de producten zijn in te delen in 3 thema’s; comfort,veiligheid en energiebesparing.
  Stuk voor stuk zijn de producten slim. Of je nou voor een bedrade of een draadloze oplossing kiest.
  De producten helpen jou het leven makkelijker te maken. De basis van een smarthome begint eigenlijk altijd bij de verlichting. Op het moment dat de verlichting slim is ingeregeld kan je de rest eenvoudig koppelen. En hoe fijn is het om vanaf de bank de verlichting aan te zetten, of als je weggaat met 1 druk op de knop alles uit zet?

  Ontwerp jouw Smart Home binnen 1 minuut!

  Ga naar de calculator en bereken je kosten