Domotica entree, gang & trap

U stapt de drempel over, thuis! Het kan natuurlijk zijn dat u het licht in de gang al vanaf een afstand heeft aangedaan met uw smartphone of tablet. Dan heeft u ook meteen een warm welkom.

entree, gang en trap

Mocht u dit nog niet gedaan hebben, kunt u met het besturingspaneel alle verlichting, apparatuur, camera’s en toegang van uw hele huis bedienen.

U kunt uw eigen ‘thuiskom’-scene aanzetten, maar ook kunt u alle lampen of apparaten los van elkaar aan-of uitzetten.

 

Bijbehorende producten

SLIMME VERLICHTING

De Busch iceLight® is de ideale verlichting voor bij u in de gang. De lamp is uitstekend geschikt als looproute-verlichting in de gang. Als u bijvoorbeeld ’s nachts niet het grote licht aan wilt doen, zijn de Busch iceLights® uw wegwijzer.

In de juiste richting

De Busch-iceLight® schijnt in vier lichtrichtingen naar buiten. En om ervoor te zorgen dat het pictogram bijzonder goed te herkennen is, schijnt het licht ook naar voren. De Busch-iceLight®-oriëntatie zijn uiteraard aan te sluiten op een bewegingsmelder. Het licht brandt dus alleen als het nodig is. Hun levensduur bedraagt wel 100.000 bedrijfsuren, hetgeen nogal scheelt in onderhoud. De lamp geeft nauwelijks warmte af en zijn ongevoelig voor schokken. Bovendien geven ze een aangenaam, gelijkmatig licht. Ze zijn uiterst efficiënt, omdat ze slechts een vijfde van de stroom verbruiken vergeleken met conventionele lampen.

BINNEN INTERCOM

Heeft u niet direct zicht op uw voordeur? Dan is het fijn en veilig om eerst eens te horen wie er voor de deur staat. Met de Busch-Welcome® audio-binnenpost heeft u de controle over wie u uw woning binnenlaat. Met duidelijke grote knoppen kunt u de functies bedienen.

Zien wat u doet met LED-verlichting

De binnenpost bevat duidelijke symbolen voorzien van LED-verlichting voor het openen van de deur, het aandoen van het (buiten)licht of het uitschakelen van de bel. Als de bel is uitgeschakeld brandt het symbool rood. De binnenpost is daarom ook goed te bedienen in het donker.

Na het activeren van de deuropener of het licht brandt het symbool nog vijf seconden groen zodat u kunt zien welke functie er is ingeschakeld. Gelijktijdig spreken en luisteren is mogelijk. Door speciale ruisonderdrukking in het systeem is het geluid aan beide kanten van de huisdeur duidelijk.

Binnen intercom

Binnen intercom