De Smart Home Specialist

Domotica wordt steeds belangrijker. In veel woningen staan al één of meerdere systemen die worden gebruikt om je leven wat makkelijker en/of veiliger te maken. We kunnen zo langzaam wel spreken van een wildgroei van aanbieders en installateurs. Dat maakt het voor jou onnodig ingewikkeld en omslachtig. Waar doe je goed aan in deze situatie? Om problemen te voorkomen moet je zorgen voor een goede samenwerking tussen verschillende aanbieders, fabrikanten, leveranciers, installateurs en overige benodigde bouwondernemingen. Dit nemen wij voor je uit handen. Jouw wensen zetten onze specialisten om in kant en klare oplossingen!

Beste domotica systeem

Wie is De Smarthome Specialist?

De Smarthome Specialist is een landelijke samenwerking tussen professionele installateurs. De keuze voor een smarthome specialist is een keuze voor betrouwbaarheid en kennis van zaken. De specialisten werken samen om de kennis optimaal te houden. Daarin worden zij ondersteund door de top van de smarthome fabrikanten en leveranciers met trainingen en certificeringen. Zo ben jij altijd zeker van een professionele installatie met maximale garantie.

Voorkom fouten!

Domotica schaf je niet dagelijks aan. Maar wist je dat veel installateurs deze oplossingen ook niet dagelijks of wekelijks installeren? Dit is één van de redenen dat er veel fouten worden gemaakt bij de aanleg van Smart home oplossingen.
In dit whitepaper vertellen we je alles over de fouten, problemen en uitdagingen die je tegen kunt komen, zodat jij ze niet meer hoeft te maken!

  Alle voordelen op een rij

  Waarom kies je voor de Smart Home Specialist?
  • Altijd een Up-to-date systeem
  • Maximale beveiligd systeem
  • Altijd vrijblijvend advies op maat
  • Installateurs in heel Nederland
  • Smart Home kennis partner

  Vind je specialist

  Interesse in Smart Home oplossingen? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. We helpen je graag verder!

  Vind de dichtstbijzijnde installateur:

  Neem vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder! Na het invullen van je contactgegevens nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

   je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.