Contactdozen

2 tot 4 minuten lezen

Contactdozen

Contactdozen

De kans is groot dat u overal in huis stroom gebruikt. Vaak staan er ook meerdere apparaten in een kamer, keuken of werkplek die stroom behoeven. In dat geval vormen contactdozen een groot gemak in huis. Uw Duurzame Installateur is expert op het gebied van elektriciteit in huis en geeft u graag advies op maat over hoe u de stroomvoorziening in uw huis het beste kunt regelen. Uw Duurzame Installateur werkt bovendien uitsluitend met zeer veilige contactdozen.

Toegang tot stroom overal in huis eenvoudig door gebruik van contactdozen

Door middel van het gebruik van contactdozen is het niet meer nodig om een apart stopcontact voor elk elektrisch apparaat te installeren. Op één contactdoos kunt u op een simpele manier meerdere apparaten aansluiten. Een eenvoudige oplossing om uw woongemak aanzienlijk te verhogen.

Ook voor bijvoorbeeld kantoren of werkplekken bieden contactdozen de ideale uitkomst. Vaak zijn er op deze plekken meerdere elektrische apparaten tegelijkertijd nodig. U wilt bijvoorbeeld uw laptop gebruiken, uw telefoon opladen en tegelijkertijd gebruik maken van een printer en lamp. Door middel van een contactdoos kunt u al deze apparaten eenvoudig aansluiten op één elektriciteitsbron.

Bovendien zijn contactdozen een aantrekkelijke keuze wanneer u stroom nodig heeft in een hoek in het huis waar geen stopcontact zit. Een contactdoos met een lange snoer verlengt het bereik van het stopcontact aanzienlijk. Het installeren van nieuwe stopcontacten vereist het openbreken van muren om  stroomkabels te verleggen. Deze lastige ingreep kan eenvoudigweg voorkomen worden door het gebruik van contactdozen. Contactdozen maken stroom op een snelle en zeer betaalbare manier toegankelijk in uw gehele huis. U bent niet langer afhankelijk van waar uw vaste stopcontacten zich bevinden. Bovendien bespaart u de kosten en het gedoe van het aanleggen van nieuwe stopcontacten.

Veiligheid en schoonheid staan voorop

Uw Duurzame Installateur werkt uitsluitend met zeer veilige contactdozen die voorzien zijn van randaarde. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een veilige stroomvoorziening in uw huis. U kunt met een gerust en veilig gevoel gebruik maken van elektriciteit door uw gehele huis. Ook kunt u kiezen voor contactdozen met een verhoogde aanraakbeveiliging, zodat de elektriciteitsbronnen in uw huis ook voor kinderen volkomen veilig zijn. Met de contactdozen van Uw Duurzame Installateur voorkomt u gevaarlijke situaties in huis.

Daarnaast helpen contactdozen u om uw huis of werkplek opgeruimd en netjes te houden. Als u alleen maar losse stopcontacten heeft, is de kans groot dat de vele stekkers en snoeren in het zicht komen te liggen. Contactdozen kunt u gemakkelijk verbergen achter bijvoorbeeld kasten of gordijnen. Hierdoor vormen de lelijke stekkers en snoeren niet langer een storende factor in uw huis. U kunt zorgeloos gebruik maken van de stroomvoorziening in uw huis.

Wat kan Uw Duurzame Installateur voor u betekenen?

De installateurs van Uw Duurzame Installateur helpen u graag bij het creëren een veilige, opgeruimde en bovenal toegankelijke stroomvoorziening in uw gehele huis. Contactdozen zijn een onmisbaar gemak in onze moderne tijd waarin veel gebruikt wordt gemaakt van elektrische apparaten. Ervaar dit gemak zelf. Voor een deskundig advies of voor meer informatie op het gebied van de stroomvoorziening in uw huis, kunt u vrijblijvend contact opnemen met Uw Duurzame Installateur

Blog

Alarmknop ouderenLees blog
  • Alarmknop ouderen
  • 2 tot 5 minuten lezen
GordijnenLees blog
  • Gordijnen
  • 1 tot 2 minuten lezen
Domotica in de zorg thuisLees blog
  • Domotica in de zorg thuis
  • 2 tot 4 minuten lezen