Busch welcome panel

1 tot 2 minuten lezen

Busch welcome panel

Busch welcome panel

Veilig wonen, niets is fijner dan dat. U wilt toch ook altijd weten wat er zich om uw huis afspeelt?

Met de Busch-WelcomePanel heeft u zicht op alles wat zich voor de voordeur afspeelt. Als er iemand aanbelt, verschijnt er automatisch een camerabeeld.

Tijdens het gesprek kunnen foto’s worden genomen. En als u niet thuis bent worden na het aanbellen op een afstand van drie, vijf en zeven seconden automatisch drie foto’s van de bezoeker opgeslagen.

Wilt u nog meer comfort en veiligheid? De bediening kan ook vanuit de luie stoel. Via de app is de deurcommunicatie eenvoudig te regelen met tablet of smartphone. Waar u ook bent kunt u zien wie er voor de deur staat en deze persoon ook binnenlaten.

Gemak voor de uzelf en uw bezoek

Ook wilt u natuurlijk gemak voor de bezoeker. Met de mooie buitenposten kunnen bezoekers u horen of zien en u kunt uzelf bijvoorbeeld met een vingerafdruk binnenlaten.

Er zijn verschillende soorten buitenposten. Alleen met audio of met audio en video. Er zijn ook mooie buitenposten om uzelf binnen te laten. Niet meer op zoek naar de sleutel, maar met een pasje, toegangscode of zelfs met uw vingerafdruk kunt u het hek of de deur bedienen.

Altijd veilig met de deurcommunicatie die u wilt. Vraag Uw Duurzame Installateur om advies op maat.

Blog

Beste domotica systeemLees blog
  • Beste domotica systeem
  • 2 tot 5 minuten lezen
Home domoticaLees blog
  • Home domotica
  • 2 tot 4 minuten lezen
Levensloopbestendig wonenLees blog
  • Levensloopbestendig wonen
  • 1 tot 2 minuten lezen