BUSCH-MASTERLIGHT®

1 tot 2 minuten lezen

BUSCH-MASTERLIGHT®

BUSCH-MASTERLIGHT®

Voel u welkom thuis! De Busch-MasterLight® is hierin de basis. Een mooi design en de vele functionaliteiten zorgen voor de ultieme buitenverlichting. De Busch-MasterLight® is een buitenlamp voor aan het hek of voor bij de voordeur. Deze LED-lamp is in te stellen in 15 verschillende kleuren om de entree toch dat persoonlijke tintje te geven. De behuizing van de Busch-MasterLight® is in vier kleuren beschikbaar, wit, antraciet, bruin en zilver metallic zodat de Busch-MasterLight® bij elk huis mooi staat.

Energiezuinig

Zoals bijna iedereen intussen wel weet is LED-verlichting erg energiezuinig en hebben een lange levensduur. De Busch-MasterLight® brandt bij de inval van de schemering op 15% van het vermogen. Genoeg om het huisnummer duidelijk te herkennen en voor de bewoner het sleutel in het slot te steken. Ook is het mogelijk dat de Busch-MasterLight® feller gaat schijnen als er beweging wordt gedetecteerd.

Alarmfunctie

De Busch-MasterLight® zorgt niet alleen voor de verlichting, maar is ook handig in het geval van nood. De Busch-MasterLight® kan worden verbonden met het alarmsysteem in huis. Bij het inschakelen van het alarm gaat de Busch-MasterLight® in rood en wit knipperen. Zo is het huis voor hulpdiensten eenvoudig te vinden.

Blog

Alarmknop ouderenLees blog
  • Alarmknop ouderen
  • 2 tot 5 minuten lezen
Domotica in de zorgLees blog
  • Domotica in de zorg
  • 2 tot 4 minuten lezen
Home domoticaLees blog
  • Home domotica
  • 2 tot 4 minuten lezen