BUSCH-ICELIGHT®

1 tot 2 minuten lezen

BUSCH-ICELIGHT®

Goede verlichting is belangrijk, maar sfeervolle verlichting misschien nog wel belangrijker. Licht moet een eenheid vormen met de ruimte, het interieur en echt erbij passen. Door verlichting weg te werken in de wanden of in het plafond krijgt u het ideale lichteffect.

Met Busch-iceLight® is deze ultieme sfeerbeleving te creëren. Deze designlampen hebben veel installatiemogelijkheden voor de ideale lichtval.  De lamp kan worden geïnstalleerd in de muur en het heeft verschillende lichtrichtingen, naar voren, naar links, rechts, boven en naar onderen. Zo kunt u er bijvoorbeeld langs de trap voor kiezen de lamp alleen naar onderen te laten stralen zodat de treden functioneel verlicht worden. U kunt dit natuurlijk inregelen in de scenes van het systeem. Niet altijd en overal hoeft de verlichting even fel te zijn.

De Busch-iceLight® is geschikt voor aan/in de wand of aan/in het plafond. U kunt meerdere Busch-iceLights naast of onder elkaar installeren voor het mooiste lichtresultaat. De Busch-iceLight® is LED-verlichting. De levensduur is dan 100.000 branduren, u heeft er dus bijna geen onderhoud aan. LED geeft ook nauwelijks warmte af en zijn schokbestendig. Natuurlijk is LED de meest energiezuinige lamp. Ze gebruiken slechts 1/5de van de energie die gloeilampen of halogeenlampen gebruiken. Als de Busch-iceLight® bijvoorbeeld 365 dagen 24 uur per dag zou branden, zouden de stroomkosten bij een gemiddelde prijs van 23 cent per kilowattuur amper 30 cent bedragen.

Blog

Beeld en geluid verbinding met voordeurLees blog
  • Beeld en geluid verbinding met voordeur
  • 2 tot 4 minuten lezen
Intercom en deurcommunicatieLees blog
  • Intercom en deurcommunicatie
  • 1 tot 2 minuten lezen
Domotica in de zorgLees blog
  • Domotica in de zorg
  • 2 tot 4 minuten lezen