BUSCH-FREE@HOME® PANEL

1 tot 3 minuten lezen

BUSCH-FREE@HOME® PANEL

BUSCH-FREE@HOME® PANEL

Free@home van Busch-Jaeger is hét systeem voor huisautomatisering voor elke portemonnee. Via het Busch-free@home® panel  is het hele huis makkelijk te besturen. Via dit bedieningspaneel zijn alle functies van het systeem te regelen en in te stellen.

Het paneel is meteen ook het deurcommunicatiesysteem. Vanaf hier kunt u zien wie er voor de deur staat en met diegene communiceren. U kunt het paneel bij de voordeur hangen, maar ook bij de trap of boven op de overloop of werkkamer.

16 functies zijn standaard in te stellen vanaf het paneel. Het aan- en uitschakelen en dimmen van de verlichting in elke ruimte die is aangesloten kan eenvoudig worden bestuurd met het paneel.  Ook is de bewegingsherkenning in te regelen. Verlichting of verwarming gaat pas aan bij beweging in een bepaalde ruimte. Handig voor gangen, kelders en toiletten.

Het besturen van jaloezieën en zonwering kan ook gestandaardiseerd worden. Heerlijk als bij het wakker worden ze in het hele automatisch open gaan. Scheelt weer een rondje door het huis. Dit is in te regelen in scenes. Bij de scene ‘wakker worden’ gaan de jaloezieën automatisch naar boven, de verlichting in slaapkamer, gang en badkamer gaat aan. En de verwarming springt aan en stijgt naar een aangename temperatuur. Zo zijn er nog veel meer scenes in te stellen, bijvoorbeeld voor als u thuiskomt en gaat koken, tv gaat kijken of naar bed gaat. Alles is ook in te stellen op tijd. Op vaste tijden gaat het licht en de verwarming aan en gaan de jaloezieën dicht.

Ook zijn de jaloezieën of markiezen te combineren met een weerstation of astrofunctie. Bij veel wind of bij minder zonlicht gaan de jaloezieën automatisch naar beneden.

Al deze functies zijn ook te besturen vanaf de tablet en smartphone via de app.

Blog

Beeld en geluid verbinding met voordeurLees blog
  • Beeld en geluid verbinding met voordeur
  • 2 tot 4 minuten lezen
Domotica in de zorgLees blog
  • Domotica in de zorg
  • 2 tot 4 minuten lezen
Levensloopbestendig wonenLees blog
  • Levensloopbestendig wonen
  • 1 tot 2 minuten lezen