Domotica buitenruimte

Welkom thuis! Dat gevoel moet je krijgen als je de oprit oprijdt. Ook wilt u natuurlijk bezoekers een warm welkom geven.

buitenverlichting

Buitenverlichting

Dit kan al met de juiste buitenverlichting. Verlichting die kan aanspringen bij beweging, maar ook pas aangaat als het echt nodig (donker) is. Een bewegingsmelder en een daglichtregelaar is hiervoor al genoeg. Als u een oprit heeft, kan dit natuurlijk al als u het pad oprijdt. Maar dit kan ook langs het huis worden geïnstalleerd. Als u dichter bij het huis komt gaat de verlichting steeds feller schijnen.

Bij de voordeur wilt u toch altijd wat meer verlichting. Een Busch-Masterlight is hiervoor een goede optie. Deze lamp is in te stellen in 15 verschillende kleuren en begint te branden op het moment dat het gaat schemeren. Zodra de lamp beweging detecteert gaat de lamp feller branden. Zo staat u en uw visite in ieder geval nooit in het donker.

 

Producten voor in de buitenruimte

BEWEGINGSMELDER BUITENVERLICHTING

De Busch-Wachter® is de ideale bewegingsmelder voor buitenverlichting.

Met een maximale reikwijdte van twaalf meter naar voren en vier meter naar rechts en links gaat het licht aan wanneer er iemand uw voordeur nadert. Dat geeft u een veilig en gecontroleerd gevoel.

Aan bij schemer of op tijd

De Busch-Wächter® herkent precies wanneer het licht moet worden in- of uitgeschakeld. De Busch-Wächter® is een ideale bewaking. Ze zorgen voor een goede nachtrust, verjagen dieven en schakelen het licht aan en uit wanneer de bewoners op vakantie zijn.

De Busch-Wächter® kan eenvoudig worden aangesloten en is instelbaar naar wens. De maximale reikwijdte is instelbaar. Zo kunt u ook pas het licht laten aangaan wanneer iemand echt voor de voordeur staat. Vier detectiegebieden zorgen voor een exacte detectie ook bij frontale benadering.

DEUROPENER MET CODE

Krijgt u veel visite van uw kinderen of komt de thuiszorg regelmatig langs en moet u altijd opstaan om de deur te openen? Dat is verleden tijd. Iedereen kan vanaf nu met een code uw huis binnenkomen.

Veilig en makkelijk

Niet alleen is het comfortabel om de Busch-Welcome® toetsenmodule te gebruiken, het is ook nog eens veilig. De code kunt u eenvoudig wijzigen wanneer u wilt.

De module is te combineren met een camera of een vingerafdrukmodule. Het systeem is eenvoudig naast de deur, bij het hek of bij de brievenbus te plaatsen. U hoeft nooit meer op zoek naar uw sleutels.