Beeld en geluid verbinding met voordeur

2 tot 4 minuten lezen

Beeld en geluid verbinding met voordeur

Beeld en geluid verbinding met voordeur

Ook wanneer u ouder wordt zelfstandig thuis kunnen blijven wonen, is een aangenaam vooruitzicht. Maar als u ouder wordt, dan kunt u zich thuis wel kwetsbaarder en zelfs onveiliger voelen. Een intercom met beeld en geluid verbinding met voordeur maakt dat u nooit meer de deur hoeft te openen zonder dat u weet wie ervoor staat! Dit verkleint de kans op vervelende verrassingen aanzienlijk!

Horen én zien wie aanbelt

Intercomsystemen worden veelvuldig in appartementencomplexen toegepast, omdat bewoners dan zelf kunnen bepalen wie ze toegang verlenen, zonder dat ze eerst naar de voordeur moeten lopen. Vroeger waren dit vooral audio intercomsystemen, maar steeds vaker worden video intercoms geïnstalleerd. Want horen is goed, maar zien is nog veel veiliger! Dankzij een beeld én geluid verbinding met voordeur kunt u zelf met uw eigen ogen zien wie er voor de deur staat.

Ook als u niet in een flat woont, kan een video intercom interessant zijn. Misschien bent u slecht te been? Of misschien voelt u zich gewoon prettiger bij het idee dat u op voorhand weet wie aanbelt, voordat u de voordeur opent! Zo heeft u de touwtjes helemaal zelf in handen en kunt u vervelende situaties voorkomen. Combineert u de video intercom met een automatische deuropener, dan kunt u ook vanop afstand de deur openen.

Ruime keuze in video deurintercomsystemen

Wilt u graag een beeld en geluid verbinding met voordeur laten installeren? Er bestaan zowel bekabelde als draadloze intercomsystemen. Draadloze intercoms zijn wat duurder, maar u bespaart zich hak- en breekwerk. Verder heeft u nog een ruime keuze in het type en de grootte van het (kleuren)display en de bedieningswijze. Naast de video intercoms met telefoonhaak van vroeger, zijn er nu ook video intercoms met touchscreen en draadloze microfoons. Met andere woorden: een intercomsysteem dat niet alleen handig is, maar er ook nog eens mooi uitziet aan uw muur.

In beeld en geluid verbinding met voordeur staan de ontwikkelingen niet stil. Vroeger waren de intercomsystemen alleen vanaf de bevestigingsplaats te bedienen, maar nu kunt u het beeld en geluid verbinding met voordeur ook via een app op uw smartphone of tablet bedienen. U kunt dan zelfs vanuit uw bank of bed de deur openen! Deze verbinding werkt overigens ook wanneer u niet thuis bent. U ziet dus altijd wie er bij u aanbelt.

Ook handig zijn intercomsystemen met een bewegingssensor, waardoor het licht aan de voordeur automatisch aangaat als er beweging wordt waargenomen. Sommige video intercomsystemen bieden ook de mogelijkheid om een foto of film te maken van de persoon die voor de deur staat én dit in het geheugen op te slaan.

Advies op maat

Net als de vele mogelijkheden lopen ook de prijzen voor een beeld en geluid verbinding met voordeur flink uiteen. Neemt u via deze website vrijblijvend contact op met een professioneel installateur bij u in de buurt voor meer informatie en advies op maat.

Blog

55 plus woningenLees blog
  • 55 plus woningen
  • 2 tot 4 minuten lezen
BewegingssensorLees blog
  • Bewegingssensor
  • 2 tot 4 minuten lezen