Bedieningspaneel KNX

1 tot 2 minuten lezen

Bedieningspaneel KNX

Bedieningspaneel KNX

Uw huis volop geautomatiseerd. De verwarming aan in de woonkamer en in de slaapkamer blijft het heerlijk koel, de zonwering gaat bij schemering of harde wind automatisch omhoog en de verlichting is altijd zoals u het wilt. Maar hoe bestuurt u het eigenlijk.

U kunt natuurlijk alles via tablet of smartphone besturen. Maar er zijn verschillende bedieningspanelen waarop u alles kunt inregelen en besturen.

Met het Busch-ComfortTouch® schakelt of dimt u het licht, bedient u de jaloezieën, regelt u de kamertemperatuur of schakelt u scènes bestaande uit een combinatie van deze functies – zelfs per afstandsbediening. U verhoogt de veiligheid van uw huis door alarm- en informatiemeldingen.

Als u wilt weten wie er aanbelt, schakelt u de buitencamera in. U heeft altijd een veilig gevoel. Als extra kunt u een audiospeler voor MP3-bestanden en een videospeler voor de weergave van films gebruiken. Op de Busch-ComfortTouch kunt u ook (spraak)berichten achterlaten voor partner of kinderen. Geen pen en papier meer zoeken dus.

De besturing via de Busch-ComfortTouch is eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Het is een touchscreen, met een eenvoudige veeg over het scherm kunt u al enkele installaties aanzetten. De installaties worden weergegeven met een plattegrond van de ruimte, zodat u altijd weet waar u de lamp of verwarming aanzet.

Busch-priOn

De bediening met het Busch-priOn systeem is eenvoudig. De hele ruimte kan makkelijk gestuurd worden. Alles met een draairegelaar en een overzichtelijk display. De verlichting en de jaloezieën kunnen bijvoorbeeld bediend worden, maar ook de vooraf ingestelde scenes zijn eenvoudig op te roepen.

Bovenstaande bedieningspanelen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Vraag Uw Duurzame Installateur naar het bedieningspaneel wat bij u past.

 

Blog

Alarm voor ouderenLees blog
  • Alarm voor ouderen
  • 2 tot 5 minuten lezen
Home domoticaLees blog
  • Home domotica
  • 2 tot 4 minuten lezen
Liever thuis oud worden door middel van domoticaLees blog
  • Liever thuis oud worden door middel van domotica
  • 2 tot 6 minuten lezen