Slimme badkamer

De badkamer, een ruimte waar u of praktisch en snel even doucht en tanden poetst. Óf het is de plek waar u eindelijk even tijd neemt voor uzelf.

Badkamer slimme huis

Muziek

U heeft vanuit uw slaapkamer al de verlichting, de vloerverwarming en de muziek aangedaan. Wakker worden maar. Het licht iets te fel voor vandaag? Geen probleem, met de comfortschakelaar dimt u het licht naar de sterkte die u wilt.

De muziekinstallatie is mooi weggewerkt en is vochtbestendig. Eindelijk het einde van die plakradio’s op de douchewand en het zoeken naar een juiste zender. Alles is van te voren ingeregeld, maar natuurlijk aan te passen naar de smaak van dat moment. Met een speciale schakelaar speciaal voor de ingebouwde digitale radio.

Oh jee, u heeft haast. En vergeet het licht uit te doen en het raam staat ook nog open. Niet handig. Geen nood. Bij het weggaan krijgt u automatisch een melding dat ’t raam in de badkamer nog open staat. En de verlichting? Die gaat vanzelf uit door ’t indrukken van de “Huis verlaten-scene”.

 

AANWEZIGHEIDSMELDER

De Busch Aanwezigheidsmelder KNX zorgt voor een extra controle in huis. De aanwezigheidsmelder detecteert beweging. Als deze een aantal uur geen beweging heeft gedetecteerd stuurt het systeem een alarm uit naar thuiszorg of uw kind. Het systeem kan naast de alarmering ook licht en klimaat besturen.

Alles wordt gedetecteerd

De Busch Aanwezigheidsmelder KNX heeft een reikwijdte van twaalf meter en is dus geschikt voor de meeste ruimtes. De kleinste bewegingen worden gedetecteerd, zo worden ook de bewegingen van zittende personen geregistreerd.

Aangesloten licht kan in tweeën worden geschakeld. Altijd de juiste sfeer en wel zo veilig. Er hoeft nooit meer in het donker gezocht te worden naar het lichtknopje. De Busch-Aanwezigheidsmelder KNX is verkrijgbaar in de kleuren alpinwit en aluzilver.